Been & Luinge Bestratingsbedrijf in Peize

Showterrein in Peize

Kom inspiratie opdoen

Bezoek ons Showterrein in het centrum van Peize

Ontdek het uitgebreide assortiment aan tegels, stenen en tuinmaterialen op ons eigen showterrein in het centrum van Peize. Bekijk en voel de verschillende texturen, kleuren en patronen van onze producten in een realistische setting. We staat klaar om je te begeleiden en advies te geven bij het kiezen van de perfecte opties voor jouw bestrating. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een traditionele stijl, vinden altijd een passende bestrating voor jouw project. Kom gerust eens langs.

Vakkundig advies

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een vertrouwde bron voor bestratingsadvies. Onze diepgewortelde kennis stelt ons in staat om deskundig advies op maat te bieden, rekening houdend met uw specifieke wensen en esthetische voorkeuren. Wij nodigen u uit om alle bestratingsmogelijkheden persoonlijk te ervaren op ons eigen showterrein. Hier kunt u niet alleen diverse tegelopties bekijken, maar ook de texturen voelen en kleuren vergelijken om zo veel mogelijk inspiratie op te doen voor uw bestrating.

Bezoek ons showterrein

Openingstijden

Donderdag, Vrijdag & Zaterdag
van 10.00 tot 16.00 uur

Aan de slag met jouw bestrating?

Welkom bij Been & Luinge, waar we streven niet alleen naar het leveren van hoogwaardige bestratings, maar ook naar een naadloze en transparante ervaring voor onze klanten. Bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie, hanteren we een gestructureerde en zorgvuldige werkwijze om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.