Home > Werkwijze

Werkwijze

Bij elke stap, van concept tot realisatie, zorgen we voor een gestructureerde en zorgvuldige werkwijze om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt.

1 | Kennismaking & wensen

Vertel ons je ideeën en laat ons ze werkelijkheid maken. We luisteren aandachtig naar je behoeften en geven deskundig advies om jouw project te realiseren.

2 | Inmeten

Maak je geen zorgen over het inmeten van de bestrating. Na de kennismaking zorgen we ervoor dat alles nauwkeurig wordt ingemeten, zodat we een gedetailleerd plan kunnen opstellen dat perfect aansluit op jouw wensen en de specifieke kenmerken van jouw plannen.

3 | Tegels & materialen uitzoeken

Ontdek een breed scala aan hoogwaardige tegels en materialen op ons showterrein in het centrum van Peize. Hier ontdek je de nieuwste tegels, kun je inspiratie op doen en maak je de beste tegel combinatie. We zijn altijd aanwezig om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte opties die passen bij je wensen, stijl en budget.

4 | Offerte & planning

Transparantie en planning zijn essentieel. Na het uitzoeken van de materialen ontvang je een gedetailleerde offerte die alle kosten en tijdlijnen omvat. Zo kun je met vertrouwen vooruit kijken naar je project.

5 | Realisatie

Laat ons uw droom werkelijkheid maken. Ons ervaren team zet zich in voor vakmanschap en precisie bij elke stap van het proces. Geniet binnenkort van een prachtig aangelegd terrein dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Aan de slag met jouw bestrating?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee om jouw volgende project te realiseren. Klik hieronder om een afspraak te maken met Henk of Jan.