Been en Luinge is een modern bestratingsbedrijf dat oude, ambachtelijke technieken combineert met moderne ontwikkelingen.

Op deze manier biedt Been en Luinge u altijd een passende oplossing om uw tuin, oprit of bedrijfspand van de meest geschikte bestrating te voorzien.

Naast bestratingen kunt u bij ons terecht voor ideeën op het gebied van planten, bomen, tuinontwerp en tuinaccessoires zoals meubels en een variëteit aan beelden.

Ons machinepark is uptodate en voldoet aan de nieuwste eisen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s. Dit alles om u op een kostenbesparende en verantwoorde manier van dienst te zijn.

Bestratingen – Sier
Vaak is sierbestrating de finishing touch van een mooi ontworpen en onderhouden tuin. Been en Luinge heeft op het gebied van sierbestrating ervaring met de meest uiteenlopende soorten stenen en vormen. Voor een impressie kunt u een kijkje nemen op de fotoselectie op deze site.

Bestratingen – Zakelijk/Industrieel
Been en Luinge heeft naast het gebied van sierbestrating ook in industriële bestrating veel ervaring. Al veel bedrijventerreinen zijn door Been en Luinge verhard. Daarnaast heeft Been en Luinge vaak opgetreden als onderaannemer in de wegenbouw en zodoende ook de nodige ervaring met het aanleggen van infrastructuur in opdracht van overheden, zowel binnen als buiten de gemeente Noordenveld.

Naast het aanleggen van straatwerk kan Been & Luinge u van dienst zijn op het gebied van grondwerk, riolering, drainage en tuinwerk.

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Bestraten en tuinaanleg is geen sinecure, er komt meer bij kijken dan u denkt.

BRAINSTORMEN

In ons team wordt elk project uitvoerig besproken.

ONTWERP

Het uiteindelijke ontwerp voldoet aan alle eisen.

UITVOERIG

Ons team van specialisten zorgt voor een perfecte uitvoering van het ontwerp.

ONS COMMITMENT

Wij doen er alles aan om uw plannen en wensen naar tevredenheid uit te voeren tegen een betaalbare prijs.

U vindt op deze site diverse voorbeelden van door ons uitgevoerde werkzaamheden.